Стотици социалисти дойдоха днес в центъра на Варна за откриването

...
 Стотици социалисти дойдоха днес в центъра на Варна за откриването
Коментари Харесай

„Чисти хора за чист град“. БСП – Варна откри кампанията за вота

 izbori_2023_v1_015

 

Стотици социалисти пристигнаха през днешния ден в центъра на Варна за откриването на предизборната акция на партията. Кандидатът за кмет – Павел Раличков, е с номер едно в бюлетината. Посланията на социлистите тази година са ориентирани към бъдещето на града, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Ние сме чисти хора, желаеме да почистим града от задкулисието, от корупционните практики и от това хората с прякори да дърпат конците в града ни. На това нещо би трябвало да се постави край един път вечно. А първото нещо, което ще създадем като влезем в ръководството е да създадем проверка на всички контракти на общината. Защото на варненци им писна да ги крадат “, безапелационен беше Раличков пред социалистите.

Сред претендентите за общински съветници на Българска социалистическа партия във Варна, на трето място е Зорница Василева. Която също има своите цели за града.

„ Като претендент за общински консултант моите цели са грижа за хората, за децата, за възрастните, за хората с увреждания. Също по този начин ще работя Варна още веднъж да стане морската столица на България. Варна на четири сезона. Ще работя за варненци. Всяка една тъжба, постъпила в Общинския съвет, да бъде прегледана и да има отговор. Защото на варненци им писна молбите и сигналите им да залежават по нечии бюра “, сподели Василева.

А съгласно организационния секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов, Българска социалистическа партия може и би трябвало да промени образа на града.

„ Призовавам всички да поддържат Павел Раличков за претендент за кмет на Варна, тъй като това е един чист човек, а на Варна сега е нужен чист човек за чиста Варна. 10 години се нагледахме на обири, грабежи, безобразия, изменничества. До по кое време Варна ще търпи това? Нека да го подкрепим с номер 1 на 29 октомври. Защото Българска социалистическа партия е номер 1, тъй като играем за победа! “, заключи Гуцанов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР